one moment please

 

Vragen over je ontwerp?

Het installeren van MoCA® adapters is Plug & Play.
Heb je vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Internet over coax, basisschema

Voor een verbinding heb je twee MoCA®adapters nodig; een MoCA®adapter bij de router of kabelmodem en een tweede MoCA® adapter aan de andere kant van je coaxnetwerk.

Rechts zie je twee MoCA®adapters die via de coaxkabel met elkaar verbonden zijn. Voor de beide MoCA®adapters geldt dat de coaxkabel met de ‘coax’ aansluiting op de MoCA®adapter is verbonden (dit is de rechter F-female connector).

In het ontwerp zie je zowel een directe coaxverbinding als een indirecte coaxverbinding. In het laatste geval is een TV/R-aansluitdoos tussen beide adapters gemonteerd. Voor de datasnelheid is dat geen probleem, de Gbit verbinding tussen de beide MoCA®adapters blijft bestaan.

Ook de lengte van de coaxkabel is geen probleem, deze kan wel 100 meter zijn zonder dat de Gbit verbinding terugvalt naar een 100 Mbit verbinding.

Doordat de Dualgig MoCA®adapter 2 Gbit LANpoorten heeft ‘win’ je bij de aansluiting op het kabelmodem de gebruikte LANpoort op het kabelmodem weer terug. Aan de andere zijde van de coaxverbinding kun je twee internetapparaten koppelen, bijvoorbeeld je iPTV mediabox voor je digitale televisie en een WiFi access point om het bereik van je draadloze internet uit te breiden.

https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2019/04/MoCA_dualgig_basisschema_1200x1200.jpg
https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2018/03/MoCA_logo_230x40.png
De absolute winnaar voor supersnelle Gbit-internetconnectiviteit via bestaande coaxkabels.
Ongelooflijk eenvoudig aan te sluiten, verbazingwekkende stabiliteit en topsnelheid.
Installeer MoCA-adapters en beloon jezelf met supersnel internet via bestaande coaxkabels.

Algemeen

Supersnel Internet over Coax ©Cable Home BV-2018. Alle auteursrechten en databankrechten ten aanzien van deze pagina's worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Translate »