one moment please

 

Lees meer over de fabrikant van de MoCA producten

Cable Home is partner van Luster inc., MoCA Board member.
Contact ons voor verkoopinformatie.
https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2018/05/Luster_351x288.jpg

Opgericht op 9 juni 1996, heeft LUSTER zich continue gefocust op de gebieden Fiber Optics, Vision and Imaging en altijd klantgericht.LUSTER breidt de markt continue uit, promoot producten en levert applicatietechnologie voor wereldwijd 50-tal beroemde fotonische en opto-elektronische bedrijven.

Sinds 2000 is LUSTER begonnen met het ontwikkelen van eigen producten op het gebied van high-end vision en imaging, optische communicatie. Met bedrijfsbereik van zelfontwikkelde producten en agentproducten is LUSTER inmiddels uitgegroeid tot een moderne hightech onderneming met meer dan 1200 werknemers en een contractomzet van 1,2 miljard.

In de afgelopen jaren heeft LUSTER veel aandacht besteed aan R & D waarbij meer dan 10% van de omzet voor R & D beschikbaar is. LUSTER is met succes internationale markten betreden waar haar high-end klanten wereldwijd worden bediend.

LUSTER speelt een leidende rol in de industrie en heeft vier bedrijfseenheden gevormd, waaronder Fiber Optic Component en Instrumentation; FOCI, glasvezeltoegangsnetwerken: FOAN, Vision Imaging Component: VIC en Industry Vision Systems: IVS.

Gericht op het voldoen aan de vraag van multimedianetwerk ontwikkelde LUSTER de HomeTRAN MoCA coaxiale adapters die gebruik maken van het inhuis coax netwerk om een ​​snel en betrouwbaar ethernet-thuisnetwerk te bouwen, alle gezinsapparaten met elkaar te verbinden en de beste ondersteuning te bieden voor 4K-video’s, data- en videoservice.

LUSTER is lid van de Board of Director van MoCA, de Multimedia Coax Alliance. In 2018 beloonde LUSTER Cable Home BV als haar Europese distributiepartner voor de MoCA-technologieën.

https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2018/03/MoCA_logo_230x40.png
De absolute winnaar voor supersnelle Gbit-internetconnectiviteit via bestaande coaxkabels.
Ongelooflijk eenvoudig aan te sluiten, verbazingwekkende stabiliteit en topsnelheid.
Installeer MoCA-adapters en beloon jezelf met supersnel internet via bestaande coaxkabels.

Algemeen

Supersnel Internet over Coax ©Cable Home BV-2018. Alle auteursrechten en databankrechten ten aanzien van deze pagina's worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Translate »