one moment please

 

Vragen over je ontwerp?

Het installeren van MoCA® adapters is Plug & Play.
Heb je vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Internet over coax, basisschema

Voor een verbinding heb je twee MoCA®adapters nodig; een MoCA®adapter bij de router of kabelmodem en een tweede MoCA® adapter aan de andere kant van je coaxnetwerk.

Rechts zie je twee MoCA®adapters die via de coaxkabel met elkaar verbonden zijn. Voor de beide MoCA®adapters geldt dat de coaxkabel met de ‘coax’ aansluiting op de MoCA®adapter is verbonden (dit is de rechter F-female connector).

In het ontwerp zie je zowel een directe coaxverbinding als een indirecte coaxverbinding. In het laatste geval is een TV/R-aansluitdoos tussen beide adapters gemonteerd. Voor de datasnelheid is dat geen probleem, de Gbit verbinding tussen de beide MoCA®adapters blijft bestaan.

Ook de lengte van de coaxkabel is geen probleem, deze kan wel 100 meter zijn zonder dat de Gbit verbinding terugvalt naar een 100 Mbit verbinding.

Doordat de Dualgig MoCA®adapter 2 Gbit LANpoorten heeft ‘win’ je bij de aansluiting op het kabelmodem de gebruikte LANpoort op het kabelmodem weer terug. Aan de andere zijde van de coaxverbinding kun je twee internetapparaten koppelen, bijvoorbeeld je iPTV mediabox voor je digitale televisie en een WiFi access point om het bereik van je draadloze internet uit te breiden.

https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2019/04/MoCA_dualgig_basisschema_1200x1200.jpg

Internet over coax, uitbreiding

Voor een eerste verbinding heb je twee MoCA®adapters nodig, voor iedere extra verbinding een extra MoCA®adapter per extra verbinding. De eerste MoCA®adapter  sluit je op je router of kabelmodem aan.

In de schets hiernaast zie je een ontwerp met twee MoCA®adapters en een ontwerp met drie MoCA®adapters.

De eerste adapter is met je router of kabelmodem verbonden, de andere adapters zijn in je coaxnetwerk geïnstalleerd.

In het ontwerp met drie MoCA®adapters zie je een tweevoudige splitter om de beide andere MoCA®adapters aan te sluiten.

In het ontwerp met vier MoCA®adapters zie een drievoudige splitter om de drie andere MoCA®adapters aan te sluiten.

Voor de Gbit verbinding over de coax heeft de splitter en hebben de kabellengtes geen invloed. De internet over coax snelheid blijft stabiel en supersnel.

https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2018/04/MoCA_dualgig_uitbreidingschema_1200x1200-2.png

Internet over coax, coaxversterker

Voor een eerste verbinding heb je twee MoCA®adapters nodig, voor iedere extra verbinding een extra MoCA®adapter per extra verbinding. De eerste MoCA®adapter sluit je op je router of kabelmodem aan.

Rechts zie je een network met 3 extra MoCA®adapters die via de coaxversterker met elkaar verbonden zijn. Voor alle MoCA®adapters geldt dat de coaxkabel met de ‘coax’ aansluiting verbonden is (dat is de rechter F-female connector).

Het MoCA®signaal kan niet via de ingang komen van de versterker (het MoCA®signaal komt niet via de ingang van de coaxversterker op de uitgangen ervan).

MoCA®adapters worden daarom altijd achter de coaxversterker geplaatst. In het ontwerp rechts zie je een netwerk waarin alle MoCA®adapters via de uitgangen van de coaxversterker met elkaar verbonden zijn.

https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2018/03/MoCA_dualgig_schemaversterke_1200x1200.jpg
https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2018/03/MoCA_logo_230x40.png
De absolute ‘winner’ voor supersnelle Gbit Internetaansluitingen via bestaande coaxkabels.
Ongelooflijk eenvoudig om aan te sluiten, verbazingwekkende stabiliteit en snelheid.
Met de Internet over Coax adapters haal je je volledige internetsnelheid.

ALGEMENE INFORMATIE

Supersnel Internet over Coax ©Cable Home BV-2018. Alle auteursrechten en databankrechten ten aanzien van deze pagina's worden uitdrukkelijk voorbehouden.