one moment please

 

Waar zijn de MoCA producten te koop?

Wij zijn partner van Luster inc., MoCA partner.
Contact een van onze partners voor verkoopinformatie.
https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2019/04/Cablers_1000x266.png

Cablers, via haar website Cablers.nl, is onze partner in de Nederlandse markt.

Cablers biedt uitstekende service, aanvullende accessoires en is Ziggo partner.

Samen met klanten en leveranciers ontwikkelt Cablers continue nieuwe oplossingen voor internetproblemen die door het binnenhuisnetwerk veroorzaakt worden. Wie kent bijvoorbeeld de bekende ‘internetverdubbelaar‘ nog niet?

Medewerkers van Cablers.nl publiceren regelmatig over technische aspecten van internetoplossingen.

WIL JE MEER WETEN?Contact

Je serviceteam geeft graag advies
TELEFOON
+31 33 77 0501
+31 653 177 953
MAIL
service@internetovercoax.nl
https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2018/11/kabelshop-1.jpg

Kabelshop.nl is een jong, ambitieus en snelgroeiend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van kabels en aanverwanten. Hierbij moet je denken aan alle benodigde kabels voor computers, televisies, telefoons, tablets en nog vele andere soorten apparatuur. Wij zijn megahard gegroeid en hebben veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Dit is dan ook onder andere beloond met het winnen van de Shopping Awards 2016, 2017 én 2018.

https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2018/11/allekabels-logo.png

Allekabels is met bijna 1.000.000 klanten een van de grootste online aanbieders op het gebied van kabels en andere elektronische accessoires. Wij zijn gevestigd in Kerkrade waar wij dagelijks voor u klaarstaan om uw bestellingen te verzenden.

https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2019/01/TBcomputers_351x288.png

TB Computers heeft jarenlange ervaring met de installatie van MoCA adapters.  Hierdoor zijn internetproblemen die door het binnenhuisnetwerk veroorzaakt zijn,  snel en vakkundig opgelost.

TB Computers denkt  altijd mee met de klanten om hun dromen waar te maken. Het doel is de juiste service verlenen aan de klant en nemen ze alle mogelijkheden stap voor stap met aan de klant door. Van de aanleg van het thuisnetwerk tot een professionele website.

TB Computers werkt samen met Cable Home BV  maar ook met NEST, T-Mobile THUIS, iZettle en GUIDION.

https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2019/04/COAXKABELWINKEL.jpg

Coaxkabel Winkel is topspeler in de markt van coaxkabels. Coaxkabel Winkel richt zich op verkoop van producten, maar geeft ook technisch inhoudelijk advies, installeert voor klanten en lost storingen voor klanten op. Coax Winkel biedt een totaal aanbod voor de klant om ongestoord televisie te kunnen kijken.

https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2019/04/Plentyparts_Woordmerk_CMYK_All_logo_groter.jpg

Plentyparts staat midden in de markt en onderkent dat jij prijsbewust bent. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar de beste producten tegen de scherpste prijs.

Het Plentyparts huismerk is dan ook een belangrijke pijler in ons assortiment. Goede producten, die een kwalitatief en voordelig alternatief bieden voor A-merk producten.

Naast het basisassortiment heeft elke vestiging de mogelijkheid zijn assortiment aan te vullen en compleet te maken op basis van de lokale behoefte. Op deze manier zijn wij flexibel, compleet en voor elke doelgroep interessant.

https://internetovercoax.com/wp-content/uploads/2018/03/MoCA_logo_230x40.png
De absolute winnaar voor supersnelle Gbit-internetconnectiviteit via bestaande coaxkabels.
Ongelooflijk eenvoudig aan te sluiten, verbazingwekkende stabiliteit en topsnelheid.
Installeer MoCA-adapters en beloon jezelf met supersnel internet via bestaande coaxkabels.

Algemeen

Supersnel Internet over Coax ©Cable Home BV-2018. Alle auteursrechten en databankrechten ten aanzien van deze pagina's worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Translate »